Steun de lokale ondernemers

De kerstdagen staan weer voor de deur, voor velen betekent dat stress. Cadeaus inkopen, kerst diners in elkaar flansen en ga zo maar door. Gelukkig staan de lokale ondernemers voor je klaar.

Winkeliers

Sam + Sara

Sam + Sara is al 25 jaar een begrip in Sittard en ver daarbuiten. Gestart vanuit een artistiek gezien met passie voor mode.
Anne-Marie van Alphen: 'Ik zie mode als kunst, ik word er zelf elke keer weer blij van als ik anderen gelukkig kan maken met mooie nieuwe kleding.'
Sam + Sara betekent "De Cirkel van het dagelijks Leven". En dat is precies zoals ik elke dag met klanten en kleding bezig wil en kan zijn.

Daarnaast hebben zij de gehele decembermaand leuke aanbiedingen! En bij inlevering van de bon uit het magazine Magentazine gazet, krijg je 10% korting op de nieuwe collectie.

Wincklers-Lamberti

Al meer dan 125 jaar bestaat Winckers Lamberti als familiebedrijf in de tassen en lederwaren branche in Limburg. Door deze tijd heen is Winckers Lamberti Sittard geëvolueerd in wat het vandaag de dag is en met trots uitdraagt: Een speciaalzaak op het gebied van tassen, reisartikelen en accessoires met een collectie die balans vindt tussen kwaliteit en trend.

In de decembermaand hebben ze een hele leuke actie. Bij aankoop vanaf €100,- ontvangt u een waardebon t.w.v. €10,- die weer ingeleverd kan worden bij een volegnde aankoop! De waardebon is in te leveren van 15 januari t/m 15 mei 2024.

Stoer & Zo

Stoer & Zo is er voor de allerkleinste uit Sittard-Geleen. Naast top merken zoals CP Company, Guess, Antony Morato, Airforce, Circle off trust en Vingino. Zijn ze ook gespecialliseerd in communiekleding. Vanaf december kun je een afspraak bij ze inplannen om je perfecte outfit te komen passen! 

Horeca

Naast de lokale winkeliers, zijn er ook genoeg horeca zaken die je tijdens deze drukke tijd kunnen ontlasten. Gewoon even ontspannen tussen het winkelen door met een lekker kopje koffie of glaasje wijn. Maar ook tijdens de feestdagen staan ze voor je klaar. De meeste horecazaken zijn geopend tijdens de feestdagen of hebben complete boxen voor een heerlijk avondje thuis.

Alle info m.b.t. de arrangementen binnen de horeca lees je hier.