Wat te doen tijdens Wèntjerdruim 2023

Kom winters genietentijdens Wèntjerdruim Sittard!

 

Tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar wordt de binnenstad van Sittard van 20 tot en met 27 december wederom omgetoverd tot een winterse droomwereld.

 

Sittard staat bekend om haar prachtige historische binnenstad. Overal vind je unieke winkels waar je langs kunt struinen in een knusse wintersfeer op zoek naar de beste cadeaus voor onder de kerstboom. Op de Markt van Sittard zal alles samenkomen en vind je dit jaar onder andere een echte levende kerststal en een gigantische versierde kerstboom. De gehele historische binnenstad zal dit jaar omgetoverd worden tot een winterse droomwereld.

 

Wèntjerdruim tovert Sittard om tot dé plek voor de ultieme kerstbeleving waar elke dag van alles te beleven valt en waar je de mooiste kerstcadeaus kan vinden. De fraai versierde gevels en winterbomen zorgen ervoor dat de hele historische binnenstad en het terrein bij de Ligne volledig in de kerstsferen komt.

 

Overal in de binnenstadzijn activiteiten georganiseerd om de shopervaring tijdens de kerstdagen compleet te maken. Zo is er een opening met de intocht van de kerstman, straat theater, een winterse kermis, een speurtocht naar Zittesje Elfjes, candle light concerten, een krismes shopping night en zijn de winkels elke zondag in december geopend.

 

Sittard sprankelt en fonkelt tijdens de winter en middels vele activiteiten voor jong en oud maakt dit dat de historische binnenstad het centrum is voor jouw kerstervaring!